Maokraag dicy OverhemdArva OverhemdArva nl dicy dicy Maokraag nl nl Maokraag Maokraag OverhemdArva MVGUSqzp

Philips SpeechMike AIR en andere producten zoals DPM3000 en SMP en PSE 4000, hebben een antibacteriële laag voor medisch, juridisch en schoon dicteren.

 

Lees hier hoe deze laag bacteriën en virussen weert.

Philips gebruikt voor haar media een antibacteriële laag. De behuizing bestaat uit materiaal welke niet kan worden weggeveegd met een steriel doekje of reinigingsmiddelen.  WitSchuurman Meiden WitSchuurman Schoenen Keq Schoenen Meiden Sneakers Keq Sneakers HIYbE2eWD9

 

Philips microfoon en dictaphones wordt vooral gebruikt in gezondheidszorg en juridische omgevingen. Urenlang wordt er met een microfoon en voicerecorders gedicteerd. Soms door meerdere auteurs met dezelfde microfoon. Bij wisselende en flexibele werkplekken en patiëntenzorg is het erg belangrijk om tussendoor te reinigen. 

 

Door vooraf in de coating een steriele additief toe te voegen, zelfs voor het gieten van de behuizingsonderdelen in plastiek, is het materiaal steriel.

John Overhemd Strijkvrij Miller Miller Lichtblauw Overhemd John Strijkvrij kZXiPu

Het antimicrobiële effect van de SpeechMike Premium-behuizing is dan homogeen in het plastic materiaal. Het antimicrobiële effect wordt ook in de gaten van de microfoon en de luidspreker gespoten! Hierdoor kan de laag niet worden weggeveegd met schoonmaak middelen.

 

Hoe lang duurt het antimicrobiële effect?

Volgens de leveranciersinformatie duurt het antimicrobiële effect minimaal 5 jaar. Uit ervaring weten we dat SpeechMikes in ziekenhuizen vaak dagelijks worden gesteriliseerd, maar dit zou niet betrouwbaar genoeg zijn voor de gaten in de luidspreker en de microfoon.

 

Vanwege het feit dat het antimicrobiële middel bij de SpeechMike in de behuizing wordt gegoten en niet op het oppervlak wordt aangebracht, zorgt dit ervoor dat ziektekiemen op de kleinste plekken worden vernietigd.

Effectiviteit bewezen in testresultaten

Testresultaten hebben aangetoond dat met een gemiddelde reductiefactor van 2 de additief / plastic-samenstelling in de SpeechMike Premium-behuizing de bacteriën E.coli en Staphylococcus aureus duidelijk elimineert gedurende de testperiode.

 

Voor gedetailleerde testresultaten en wat is getest in het laboratorium, downloadt u het volledige document. Klik hiernaast op het document om te downloaden

Miller Bergambacht Veenendaal En John Herenmode Speksnijder 0OPkX8wn
Rapport testresultaten Philips antibacteriële laag
Uitgebreid rapport met testen antibacteriële behuizing.
speechmike_premium_test_results_antimicr
Adobe Acrobat document 543.8 KB
Download
John Overhemd Strijkvrij Miller Miller Lichtblauw Overhemd John Strijkvrij kZXiPu
John Overhemd Strijkvrij Miller Miller Lichtblauw Overhemd John Strijkvrij kZXiPu
1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 excl. BTW
Impressum | Algemene Voorwaarden | Herroepingsvoorwaarden en formulier | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap
© 2000 - 2019 - Cedere B.V.
Uitloggen | Bewerken
John Overhemd Strijkvrij Miller Miller Lichtblauw Overhemd John Strijkvrij kZXiPu