Napoli ShoppenBekijk CollectieLocals United Artu Herenkleding De tChQrsd / Projecten / Renovatie RET metrostation De Terp Capelle aan den Ijssel

Napoli ShoppenBekijk CollectieLocals United Artu Herenkleding De tChQrsd

>Modernisering perrons en stationshal
>Aanpassing entrees
>Slopen informatiebalie
>Nieuwe gevelpui
>Vervangen plafond
>Aanbrengen nieuwe vloercoating
>Schilderen en nieuwe coating perron
>Werkzaamheden uitgevoerd zonder oponthoud

Napoli ShoppenBekijk CollectieLocals United Artu Herenkleding De tChQrsd

PROJECTOMSCHRIJVING
Constructif heeft in opdracht van RET N.V. het metrostation de Terp te Capelle aan den IJssel volledig gerenoveerd. Hierbij zijn o.a. de perrons en de stationshal gemoderniseerd, waardoor het geheel weer een frisse uitstraling heeft verkregen.

Napoli ShoppenBekijk CollectieLocals United Artu Herenkleding De tChQrsd

Het station bevatte voor de verbouwing 4 entrees. Deze zijn aangepast en gewijzigd, waardoor het station nu 3 entrees heeft, waarvan 1 groot, ruim en overzichtelijke hoofdentree. Daarvoor is de gehele informatiebalie (die niet meer gebruikt werd) geheel gesloopt. In de stationshal is een nieuwe gevelpui gezet, het plafond is vervangen en er is een nieuwe vloercoating aangebracht.

Ook het perron is voorzien van een nieuwe coating en volledig geschilderd. Dit alles maakt het weer een fris station met een moderne uitstraling.

Tijdens het aanbrengen van de vloercoating op het perron heeft het metroverkeer een enkele keer van spoorwisseling gebruik moeten maken. Tijdens alle andere werkzaamheden kon het metroverkeer zonder oponthoud doorgaan

Locatie

Capelle aan den IjsselNapoli ShoppenBekijk CollectieLocals United Artu Herenkleding De tChQrsd

Functie van het gebouw

Metrostation

Opdrachtgever

RET N.V.

Oplevering

2015

Overhemden 773Olymp KopenCouturefashion Heren Heren 773Olymp nl BodCex