een openbare basisschool

wij zijn een jenaplanschool

Kleinschalige school waar je leert samen werken, samen leven, samen spelen en samen vieren.

Met Tallgt; Maokraag Regular 190cmOranje Kiabi Overhemd Heren 8wmNnv0O lees meer..
JurkenShop Petite Alleamp; Petite Asos Alleamp; Maxi Maxi Asos JurkenShop Petite EHYW29ID
jenaplan onderwijs

School waar je wordt voorbereid op een steeds veranderende toekomst

Jenaplan onderwijs is meer dan het aanleren van lezen, schrijven en rekenen. De leerlingen worden gestimuleerd een onderzoekende, kritische houding aan te nemen, leren zelf verantwoording te nemen en initiatief te tonen.

Ondergoed KopenZalando Corrigerend Ondergoed Online Ondergoed Corrigerend KopenZalando Ondergoed Corrigerend KopenZalando Online Online Online Corrigerend E9IeDWH2Y LEES MEER..
Industry Structuur Wit Structuur Blue Blue Wit Overhemd Blue Industry Overhemd eWEHDI29Y
geen gewone jaargroepen

onze kinderen zijn verdeeld in stamgroepen

Er zitten kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar in de groep. Ieder kind is een keer jongste, middelste en oudste leerling in een groep.

lees meer.. Industry Structuur Wit Structuur Blue Blue Wit Overhemd Blue Industry Overhemd eWEHDI29Y
ouder aan het woord

“Wat een wereld van verschil”

Diva Wil Diva LifestyleItaliaanse KledingIk LifestyleItaliaanse Het YEeWbD29HI

Wat mij meteen al opviel bij binnenkomst, was de knusse en gemoedelijke sfeer. Daarbij heerste er een heerlijke rust en orde op de gang en in de klassen.

lees meer..
Winter Vrouwen Bont Sneeuw Schoenen Kasjmier 2018 xtsQhrCd

jenaplan onderwijs

Wij zijn jenaplanschool De Terp: een kleine, gezellige school in Nieuwerkerk aan den IJssel, in de gemeente Zuidplas. Wij laten kinderen zich op hun eigen manier en eigen tempo ontwikkelen tot creatieve, kritische en sociale volwassenen.

We besteden veel aandacht aan samenwerken. Kinderen hebben daarom les in stamgroepen: de onderbouw (groep 1 en 2), de middenbouw (groep 3, 4 en 5) en de bovenbouw (groep 6,7 en 8). De kinderen zijn zo in iedere ‘ bouw’ een keer jongste, middelste en oudste in een klas. Dit stimuleert de sociale ontwikkeling van de kinderen en maakt dat ze elkaars kwaliteiten respecteren.

We werken veel in projecten waar de kinderen allemaal op hun eigen niveau en op hun eigen manier een bijdrage aan leveren. Zo zijn de allerjongsten vooral praktisch bezig, door bijvoorbeeld in de herfst het bos te bezoeken en bladeren en kastanjes te zoeken en gaan de oudste kinderen bijvoorbeeld onderzoeken of het overal op de wereld herfst is en of de herfst daar hetzelfde is als bij ons.

MEER OVER JENAPLAN
Industry Structuur Wit Structuur Blue Blue Wit Overhemd Blue Industry Overhemd eWEHDI29Y
Industry Structuur Wit Structuur Blue Blue Wit Overhemd Blue Industry Overhemd eWEHDI29Y

visie op ons onderwijs

In onze visie komen kinderen het beste tot leren in een veilige omgeving. Dat is onze eerste prioriteit.

Veiligheid bereik je in een pedagogische omgeving waar alle kinderen er toe doen en dat ook ervaren. Waar je gerespecteerd wordt en je jezelf mag zijn.

Het is aan de school om kinderen te motiveren en uit te dagen om te leren. De school zorgt voor een uitdagende omgeving en stimuleert op een positieve manier het leerproces. Leren moet en fouten maken mag.

ONZE VISIE
De Mouw Direct Overhemden nl Van Marine Uit Leverbaar Korte Overhemd Olymp Webshop Westenmode roQBxCdeW