De Voorjaarscollectie Nieuwe InvitoShop New The N8nOym0vw / Projecten / Renovatie RET metrostation De Terp Capelle aan den Ijssel

De Voorjaarscollectie Nieuwe InvitoShop New The N8nOym0vw

>Modernisering perrons en stationshal
>Aanpassing entrees
>Slopen informatiebalie
>Nieuwe gevelpui
>Vervangen plafond
>Aanbrengen nieuwe vloercoating
>Schilderen en nieuwe coating perron
>Werkzaamheden uitgevoerd zonder oponthoud

De Voorjaarscollectie Nieuwe InvitoShop New The N8nOym0vw

PROJECTOMSCHRIJVING
Constructif heeft in opdracht van RET N.V. het metrostation de Terp te Capelle aan den IJssel volledig gerenoveerd. Hierbij zijn o.a. de perrons en de stationshal gemoderniseerd, waardoor het geheel weer een frisse uitstraling heeft verkregen.

De Voorjaarscollectie Nieuwe InvitoShop New The N8nOym0vw

Het station bevatte voor de verbouwing 4 entrees. Deze zijn aangepast en gewijzigd, waardoor het station nu 3 entrees heeft, waarvan 1 groot, ruim en overzichtelijke hoofdentree. Daarvoor is de gehele informatiebalie (die niet meer gebruikt werd) geheel gesloopt. In de stationshal is een nieuwe gevelpui gezet, het plafond is vervangen en er is een nieuwe vloercoating aangebracht.

Ook het perron is voorzien van een nieuwe coating en volledig geschilderd. Dit alles maakt het weer een fris station met een moderne uitstraling.

Tijdens het aanbrengen van de vloercoating op het perron heeft het metroverkeer een enkele keer van spoorwisseling gebruik moeten maken. Tijdens alle andere werkzaamheden kon het metroverkeer zonder oponthoud doorgaan

Locatie

Capelle aan den IjsselDe Voorjaarscollectie Nieuwe InvitoShop New The N8nOym0vw

Functie van het gebouw

Metrostation

Opdrachtgever

RET N.V.

Oplevering

2015

Lage KopenBeslist Laarzen Schoenen Freeflex be Prijs n0wON8yvPm